Ce produse vor avea pret redus la Black Friday Romania 2022?

Daca ati urmarit fenomenul Black Friday in Romania in ultimii ani, ati observat probabil ca majoritatea magazinelor online care s-au aliniat tendintei au fost cu specific IT, fapt ce s-a tradus printr-o gramada de produse electronice in ofertele cu pret redus.

Asta nu e necesar un lucru rau, insa au existat si alte tipuri de oferte, non-electronice, care au facut ‘deliciul’ cumparatorilor. Pana la urma nu toata lumea strange bani pentru a-si cumpara un laptop nou la pret redus in fiecare an.

Anul acesta se anunta si mai multe oferte de Black Friday Romania 2022, o zi de normalitate pentru reduceri de 50-70%, si uneori chiar mai mult. Deci este foarte important sa stim la ce sa ne asteptam anul acesta, la ce categorii de produse vom vedea in ofertele magazinelor locale (online si offline deopotriva).

Pe IT cu siguranta laptop-urile si telefoanele mobile inteligente (smartphone) vor tine capul de lista, insa si tabletele incep sa fie cautate de utilizatorii romani, deci cu siguranta ofertele de Black Friday nu vor ocoli aceasta categorie de produse.

Televizoarele LCD si plasmele cu diagonala mare vor face parte din ofertele locale, iar noi mizam chiar pe prezenta modelelor compatibile cu tehnologie 3D in reducerile de ziua cumparaturilor, cum i se mai zice lui Black Friday pe continentul american.

Pe partea de produse non-IT, cu siguranta produsele electrocasnice isi vor avea partea leului, cu combinele frigorifice, aragazele, plitele si hotele electrice facand parte din ofertele de Black Friday ale anilor trecuti. Daca doriti deci sa va utilati bucataria nu uitati sa marcati in calendar zilele de 12/19 Noiembrie, si sa reneviti pe site-ul nostru, unde vom posta cele mai ‘calde’ oferte, pe masura anuntarii lor de catre retailerii locali.

Tot la produsele cu caracter non-IT vom avea parte de o gramada de carti, CD-uri cu muzica, si filme DVD si Blu-ray la pret redus, deci o noua ocazie sa ne culturalizam sau sa ne completam colectia de filme cu titluri la pret redus.

Suntem siguri insa ca si alte tipuri de produse, nelistate in acest articol, vor face parte din oferele locale pentru Black Friday 2022. Pregatiti-va deci portofelele si faceti o lista cu ce vreti neaparat sa cumparati, pentru ca vom avea parte de zile incendiare pe 11/18 Noiembrie.