Black Friday 2022 la EvoMag: ce oferte merita atentia

Din experienta anilor anteriori, EVOMAG vor organiza Black Friday 2022 in weekendul 11 Noiembrie – 13 Noiembrie 2022 si vor oferi reduceri la zeci de mii de produse electronice si IT&C.

Acest articol va fi updatat in momentul in care vom avea informatii despre oferta Evomag pentru Black Friday 2022.

Intre timp, in galeria ce urmeaza gasiti cateva dintre produsele pe care Evomag le-a inclus in oferta din anii precedenți.

Pe langa acestea, mai jos puteti arunca o privire si pe ofertele anilor precedenti.

Black Friday 2016 la EVOMAG – ofertele interesante

Lista completa a reducerilor de la Evomag poate fi accesata mai jos.

Black Friday 2016 - oferta Evomag

Black Friday 2018 – oferta Evomag

Desi cultura romaneasca nu este inca predominant Pro cumparaturi online, exista o serie de magazine deschizatoare de drumuri precum Evomag, care se remarca in domeniul bunurilor electronice de larg consum, calculatoarelor si componentelor pentru PC. De asemenea Evomag a fost anul trecut unul din putinele magazine online de la care puteai cumpara ceva de Black Friday.

In momentele in care ale magazine online se chinuiau cu traficul in crestere datorat popularitatii neasteptate a Zilei Reducerilor, cum este numita Black Friday in Statele Unite, Evomag a reusit sa fie online alaturi de cumparatorii fideli si de noii veniti care au putut cumparat destule produse interesante la un pret extrem de redus fata de destul anului.

Daca memoria nu ma inseala Evomag s-a concentrat pe componente PC in anii trecuti de Black Friday, televizoare LED de diagonala mare si multe altele. Avem motive anul acesta sa asteptam oferte cel putin la fel de interesante de la Evomag, un magazin care se lauda cu peste 120.000 de produse active in ‘rafturile’ sale online, deci produse pe care le puteti chiar cumpara.

Ca si cumparator frecvent de la Evomag (am deja doua sisteme achizitionate de la ei), am fost intotdeaua multumit de serviciul clienti, de varietatea gamei de oferte si preturile adecvate (comparat cu magazinele concurente). Celor care nu au mai achizitionat poduse de la EvoMag pana acum le pot spune ca pot merge cu incredere in showroomul companiei, daca vor sa se convinga singuri. Singura noastra recomandare este sa va creati cont cu cateva zile inainte de inceperea perioadei de reduceri Black Friday ca sa fiti pregatiti sa adaugati in cosul de cumparaturi produsele dorite in clipa in care se activeaza reducerile pe site-ul Evomag.