Când se organizează Black Friday 2017 în România?

Black Friday 2017 are loc în România în data de 17 Noiembrie 2017 (şi în weekendul ce urmează acestei Vineri), însă unele magazine vor alege să ofere reduceri în perioada 17 - 19 Noiembrie, iar altele vor oferi diverse promoţii şi reduceri în intervalul 25-27 Noiembrie, cu o săptămână mai târziu, cum s-a intamplat și în anii anteriori.

VEZI LISTA COMPLETĂ

a magazinelor şi ofertelor de Black Friday 2017

Magazine recomandate, cu oferte excelente

Urmând linkurile de mai jos veţi găsi o listă detaliată, organizată pe tipuri de produse oferite, a magazinelor ce au anunţat că pregătesc oferte speciale pentru ziua de Black Friday, cu detalii legate de data în care vor fi disponibile reducerile.

Tipuri de magazine participante

Fenomenul Black Friday, aşa numit şi Vinerea Neagră, sau Vinerea Reducerilor, a ajuns de puţini ani şi în România, însă a devenit rapid extrem de popular, pentru că foarte multe magazine şi retaileri au oferit (şi vor oferi şi în 2017) reduceri importante în această zi.

Aici vei găsi o listă detaliată a magazinelor participante la Black Friday în 2017 şi aici o selecţie cu cele mai interesante oferte ale momentului.

În mod normal, Black Friday 2017 România ar trebui să aibă loc pe data de 24 Noiembrie 2017, ‘sărbătoarea reducerilor şi ofertelor’ din România fiind legată de evenimentul din afară.
black-friday-cand-este
În anii trecuţi magazinele mari, precum Emag, Evomag.ro, Flanco, Domo, Altex şi multe altele (lista completă o găsiţi aici) au anunţat că vor devansa Black Friday-ul organizat de ei cu o săptămână, astfel că şi în 2017 se va întâmpla acest lucru, Black Friday având loc în Vinerea de 17 Noiembrie 2017. Reducerile s-au prelungit în multe cazuri şi în weekendul următor, 19-21 Noiembrie, în limita stocurilor, desigur.

Însă nu toate magazinele din România vor oferi reducerile pe data de 20 , unii retaileri şi unele magazine vor pregăti ofertele pentru data de 24 Noiembrie, la sfârşitul lunii. În plus, destul de mulţi vor oferi reduceri în ambele weekenduri, dar şi în săptămâna dintre acestea.

Vor fi 2 zile de Black Friday în 2017, şi pe 17 şi pe 24 Noiembrie!

Cu alte cuvinte, putem spune că anul acesta Black Friday-ul a devenit un Black Week prelungit, ce va începe pe 15 Noiembrie şi va dura până pe 1 Decembrie, cu două puncte culminante: Vinerile de 17 şi de 24. Aşteptaţi-vă însă şi ca unele reduceri să intre în vigoare şi în zilele premergătoare Vinerii Negre.

Bun, acum că ştiţi când va avea loc Black Friday în ţară noastră în acest an, nu va putem ura decât “Spor la prins reducerile!”. Noi vă vom fi alături şi vă vom oferi atât o listă completă a magazinelor participante la Black Friday, cât şi o listă actualizată în timp real a celor mai bune oferte disponibile în momentul în care veţi intra pe site.