Black Friday la Flanco in 2015 – oferte si promotii speciale

Din experienta anilor precedenti, Flanco vor organiza Black Friday 2015 in perioada 20 Noiembrie – 22 Noiembrie 2015, atat in magazinele fizice, cat si online pe Flanco.ro . Reducerile din magazinele Flanco vor fi de până la 80% la sute de mii de produse din stocul magazinului.

Oferta completa va fi prezentata pe acest site imediat ce ea va deveni disponibila. Intre timp, puteti vizualiza mai jos ofertele anilor precedenti.

Dintre ofertele din 2014, spicluim:

 • laptop Lenovo G50 cu grafica dedicata- 1349 lei;
 • smartphone Samsung Galaxy S4 – 1199 lei;
 • Camera Foto DSLR Nikon D3200 Kit 18-55mm – 1299 lei;
 • televizor Samsung FullHD 32 inch – 999 lei;
 • tablete incepand cu 139 de lei;
 • laptopuri de la 799 lei;
 • reduceri la routere, mousi, tastaturi, boxe;
 • electrocasnice mari incepand cu 599 lei;

Black Friday 2013 la Flanco – cele mai bune reduceri

Anul acesta Black Friday la Flanco are loc in perioada 21 – 23 Noiembrie, in magazine dar si pe Flanco.ro. Puteti merge in cea mai apropiata locatie Flanco in aceste zile intre orele 6:00 si 22:00 ca sa cumparati produsul dorit. Printre cele mai importante produse care merita atentia ta se numara:

 • Samsung Galaxy S3 – 1499 lei
 • Smart TV Samsung 81cm – 1299 lei
 • Camera Foto DSLRNikon D5100 Kit 18-55mm – 1699 lei
 • Tableta 7 inch Samsung Galaxy Tab 2 – 499 lei
 • Laptop Lenovo G500 Core i3, 4 GB RAM, HDD 500 GB – 1499 lei

Lista completa a magazinelor ce participa la Black Friday poate fi gasita aici, iar cele mai Tari reduceri ale momentului aici.

Black Friday 2013 la Flanco

Black Friday 2015 la Flanco

Flanco este unul din cele mai mari lanturi de magazine de electronice, electrocasnice si calculatoare de la noi din tara. Compania se bazeaza pe valorile inovatiei, flexibilitatii, profesionalismului si increderii, deci vorbim de un brand local in care romanii au incredere. 3

Daca sunteti genul care doriti sa palpati un produs inainte de a-l achizitiona nu cred ca puteti gasi o oportunitate mai buna de a face asta decat la Flanco, care se mandreste cu unele din cele mai mari spatii comerciale unde puteti vedea pe viu produsele din oferta.

Bineinteles ca de Black Friday nu veti avea timp sa ‘rumegati’ toate produsele interesante expuse in magazin, deci este o idee foarte buna sa dati o tura chiar astazi in magazinele Flanco din orasul dumneavoastra, sa puneti ochii pe produsele care va intereseaza si sa faceti o lista. Aveti sanse foarte mari ca macar cateva din produsele de interes sa ajunga la oferta cu ocazia Black Friday 2014 la Flanco, deci ar fi si pacat sa nu profitati atunci de reducerile semnificative care aduc pretul produselor la valori ‘pamantesti’.

Si ca de obicei, recomandam crearea unui cont in magazinul online Flanco, ca sa fiti pregatiti pentru avalansa de trafic care cu siguranta va ingreuna functionarea site-ului oficial Flanco, nu ca asta ar fi o problema pentru vanatorii de oferte, nu? Aveti doar grija sa aveti suficienti bani in portofel, pentru ca oferte sunt suficiente; nu avem niciun dubiu in privinta asta.

2 Responses to “Black Friday la Flanco in 2015 – oferte si promotii speciale”

 1. Maria says:

  Samsung Galaxy S3 – 1499 lei acelasi produs la domo,la momenmtul acesta nu de black friday este de 999

 2. Alexandra says:

  Marele magazin flanco nu are respect fata de client si nici nevoie de el.
  Am vrut sa achizitionam un televizor 3d pe data de 22.11.14 si bineinteles ca am vrut sa-l testam.
  Am primit un raspuns megainteligent de la directorul de magazin din Mall Sun Plaza>Azi nu il testam, vor dori si alti client sa facem acelasi lucru. Trebuie sa ne bucuram de reduceri.”????!!!!!
  Atata tupeu??? sa vrei sa vezi cum/daca functioneaza produsul pe care vrei sa-l cumperi.Desi I-am comunicat ca nu vom incheia achzitia fara a vedea imaginea redata de aparat. Mi s-a raspuns ca nu-I nimic, se vor vinde oricum. Bineinteles ca nu am mai cumparat nimic si voi ocoli Flanco.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *