Black Friday la Flanco in 2014 – oferte si promotii speciale

Oferta Flanco pentru Black Friday 2014 va fi updatata imediat ce ea va deveni disponibila. Pana atunci, puteti arunca un ochi pe oferta anilor trecuti.

Black Friday 2013 la Flanco – cele mai bune reduceri

Anul acesta Black Friday la Flanco are loc in perioada 22, 23 si 25 Noiembrie, doar in magazine. Puteti merge in cea mai apropiata locatie Flanco in aceste zile intre orele 6:00 si 22:00 ca sa cumparati produsul dorit. Printre cele mai importante produse care merita atentia ta se numara:

  • Samsung Galaxy S3 – 1499 lei
  • Smart TV Samsung 81cm – 1299 lei
  • Camera Foto DSLRNikon D5100 Kit 18-55mm – 1699 lei
  • Tableta 7 inch Samsung Galaxy Tab 2 – 499 lei
  • Laptop Lenovo G500 Core i3, 4 GB RAM, HDD 500 GB – 1499 lei

Lista completa a magazinelor ce participa la Black Friday poate fi gasita aici, iar cele mai Tari reduceri ale momentului aici.

Black Friday 2013 la Flanco

Black Friday 2013 la Flanco

Lista completa a magazinelor ce participa la Black Friday poate fi gasita aici, iar cele mai Tari reduceri ale momentului aici.

Flanco este unul din cele mai mari lanturi de magazine de electronice, electrocasnice si calculatoare de la noi din tara. Compania se bazeaza pe valorile inovatiei, flexibilitatii, profesionalismului si increderii, deci vorbim de un brand local in care romanii au incredere. 3

Daca sunteti genul care doriti sa palpati un produs inainte de a-l achizitiona nu cred ca puteti gasi o oportunitate mai buna de a face asta decat la Flanco, care se mandreste cu unele din cele mai mari spatii comerciale unde puteti vedea pe viu produsele din oferta.

Bineinteles ca de Black Friday nu veti avea timp sa ‘rumegati’ toate produsele interesante expuse in magazin, deci este o idee foarte buna sa dati o tura chiar astazi in magazinele Flanco din orasul dumneavoastra, sa puneti ochii pe produsele care va intereseaza si sa faceti o lista. Aveti sanse foarte mari ca macar cateva din produsele de interes sa ajunga la oferta cu ocazia Black Friday 2013 la Flanco, deci ar fi si pacat sa nu profitati atunci de reducerile semnificative care aduc pretul produselor la valori ‘pamantesti’.

Si ca de obicei, recomandam crearea unui cont in magazinul online Flanco, ca sa fiti pregatiti pentru avalansa de trafic care cu siguranta va ingreuna functionarea site-ului oficial Flanco, nu ca asta ar fi o problema pentru vanatorii de oferte, nu? Aveti doar grija sa aveti suficienti bani in portofel, pentru ca oferte sunt suficiente; nu avem niciun dubiu in privinta asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>