Black Friday la DOMO in 2015 – reduceri si oferte de neuitat

Catalogul complet cu oferta DOMO de Black Friday 2015 este disponibil mai jos. Din el spicluim următoarele oferte foarte interesante

  • Televizor Samsung 40 Inch Full HD – 1499 lei
  • Televizor Philips UHD 40 inch – 1999 lei
  • Televizor LG Full HD 32 inch – 899 lei
  • Smartphone Samsung Galaxy S5 – 1999 lei
  • espressor Bosch Tassimo  – 179 lei
  • diverse oferte la electrocasnice mari si mijlocii (plite, aragazuri, masini de splalat, frigidere)

Mai jos găsiţi catalogul complet DOMO Black Friday 2015.

Black Friday 2014 la DOMO

BlackFriday la Domo are loc anul acesta incepand cu 21 noiembrie, o tendinta care se manifesta la majoritatea magazinelor online de la noi, si precum alti retaileri mari, focusul este pe magazinele proprii, deci cea mai mare sansa de a cumpara bunuri cu pret redus este vizitarea unei locatii Domo.

Lista completa a magazinelor ce participa la Black Friday poate fi gasita aici, iar cele mai Tari reduceri ale momentului aici.

Spre deosebire de Flanco, la Domo vei putea cumpara si online, incepand cu ora 00:00 pe 21 noiembrie, deci hai sa vedem cateva din produsele interesante de care te vei putea bucura:

  • Televizor LED 3D Panasonic 47 inch – 2999 lei
  • Televizor LED 3D Samsung 46 inch – 2499 lei
  • Smartphone Samsung Galaxy Ace Dual SIM – 549 lei
  • Ultrabook Samsung Seria 5 – 2999 lei

Lista completa a magazinelor ce participa la Black Friday poate fi gasita aici, iar cele mai Tari reduceri ale momentului aici.

Brosura cu ofertele celor de la DOMO este disponbila mai jos:

Black Friday Domo 2013

Black Friday Domo 2013

Fata de alte lanturi mari de magazine care vand si electronice si bunuri de larg consum, si electrocasnice mari si mici, Domo se concentreaza in principal pe electronice. Asta nu inseamna ca nu veti gasi si produse interesante din categorii precum Sport si Sanatate, Ingrijire Persoanala sau Bricolaj si Electronice. Cu totii stim insa ca cele mai vandute produse de Black Friday (si in general online) sunt electronicele, PCurile, componentele si in ultimul timp hainele si incaltamintea.

Asteptati-va deci la o gramada de produse la oferta cu bonusuri sau ‘doar’ cu pretul discountat, atat in magazinul online cat si in locatiile fizice ale lantului de magazine Domo. Si nu vorbim aici de branduri no-name, ci branduri recunoscute la nivel international, intr-un cuvant: produse de calitate.

Si ca o persoana care a mai cumparat de la Domo pot sa va asigura ca serviciul clienti va sare imediat in ajutor daca aveti o neclaritate in ceea ce priveste produsul dorit sau deja achizitionat. Bineinteles cu ocazia Black Friday 2015 s-ar putea ca baietii sa fie putin ocupati, dar sunt sigur ca vor raspunde foarte bine solicitarii clientilor. Si pentru ca magazinul online nu le-a mers prea bine anul trecut vinerea de Black Friday va recomandam sa va creati cont si sa puneti in cos produsele dorite imediate ce sunt publicate ofertele speciale si reducerile de Black Friday. Succes la shopping si nu uitati sa ne spuneti ce v-ati cumparat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>