Ofertele ALTEX pentru Black Friday 2014 – ce nu trebuie ratat

Lista completa a magazinelor ce participa la Black Friday poate fi gasita aici, iar cele mai Tari reduceri ale momentului aici.

Lista ofertelor ALTEX pentru anul 2014 va fi adaugata aici atunci cand va fi disponibila. Din experienta anilor trecuti, acest lucru se va intampla cu cel mult 1-2 zile inainte de Black Friday.

Pana atunci, puteti arunca un ochi peste oferta anului trecut, pentru a va face o idee asupra a ceea ce va asteapta:

Black Friday 2013 la ALTEX – promotiile cele mai cautate

  • Apple iPhone 4s – 1799 lei (reducere 200 lei);
  • laptop Asus X200CA – 999 lei (reducere 400 lei) – procesor Intel, 4 GB RAM, 500 GB HDD
  • televizor LED Philips 32 inch – 999 lei (300 lei reducere)
  • televizoare de toate tipurile – intre 100 si 1200 lei reducere
  • aparat foto DSLR Canon 1100D – 999 lei (500 lei reducere)
  • aparat foto DSLR Nikon D3100 – 1299 lei (400 lei reducere)
  • diverse laptopuri cu preturi ce pornesc de la 999 lei (reduceir intre 100 si 500 lei)
  • tablete EBoda, Vonino sau Allview cu preturi de la 250 de lei

Lista completa a magazinelor ce participa la Black Friday poate fi gasita aici, iar cele mai Tari reduceri ale momentului aici.

Brosura de oferte altex o puteti urmari in pozele de mai jos.

Altex este un lant de magazine local foarte mare, cunoscut in special pentru sintagma “Cel mai mic pret in Romania”. Daca nici la Altex nu gasesti preturi bune la electronice, electrocasnice, multimedia si produse IT&C nu stiu unde gasesti.

Black Friday Altex in 2013

Black Friday Altex in 2014

Nu doar pretul mic recomanda Altex ca destinatie de Black Friday 2013, ci si valorile dupa care compania se ghideaza in tot ceea ce face: leadership, varietate, diversiate si un pret corect bineinteles.

De Black Friday 2014 sunt sigur ca Altex se va ridica la nivelul asteptarilor cu discounturi semnificative si promotii la produse pe care chiar vrei sa le cumperi. Nu de multe ori am fost surprins sa gasesc in oferta Altex o gramada de produse pe care alte magazine le listau “in stoc producator”, o practica din pacate foarte raspandita in ziua de azi la noi in tara.

Si poate cel mai important avantaj pe care il are Altex in fata magazinelor exclusiv online este imensa retea de magazine cu spatiu de showroom foarte mare in care poti pune mana pe un produs inainte sa scoti banii din buzunar (sau sa ‘dai cu cardul’, cum se mai zice). De Black Friday anul acesta insa nu va asteptati sa intrati in magazine “like a boss” si sa puneti mana pe cele mai bune produse reduse. Va trebui sa va faceti planurile din timp si sa fiti in fata usii magazinului inainte sa se deschida. Asta daca nu preferati sa cumparati online, situatie in care va recomandam sa va creati cont in prealabil.

 

Intre timp, nu ratati aceste articole cu informatii utile despre Black Friday:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>